SAMSUNG CSC

Inför SFF – Team TG FF

postad i: Herrlaget, Nyhet 0

Förra veckan spelade Skellefteå FF herrar borta mot Älgarna – Härnösand IF där de tog hem 1 poäng och matchen slutade 2 – 2. Vi har därför valt att intervjua Oliver Grenholm som var en av de två spelare som satte in ett av de 2 mål under matchens.

Nu senast mot älgarna spelade ni 2–2 hur upplevde du matchen?

– Vi börjar bra tycker jag. Vi får in 1–0 och då tror jag att vi blir lite för bekväma och tänker att det har blir en enkel match och vi slappnar av lite. Sen gör ju dom 1–1. Efter 1–1 blir vi bättre igen. Sen när vi gör 2–1 så händer samma sak igen. Vi slappnar av och så tappar vi det till slut så det är för dåligt över hela matchen. Vi fokuserar inte hela matchen.

Ni leder serien men tätt bakom er har ni både Team TG och Friska Viljor med samma poäng som er hur ser du på det?

– Vi har ju allt i egna händer. Vi vinner alla matcher så går det vägen. Så det är bara att fokusera varje match och sikta på att ta hem de 3 poängen i varje match.

Matchen imorn är en toppmatch mot Team TG, hur laddar ni upp inför den matchen?

Vi kör som vi brukar köra våra träningsveckor med lite analys och så sen 100% fokus på matchen och att ta hem 3 poäng så det är de som gäller.

Hur tycker du att din egen säsong har sett ut hittills?

– Helt okej, hade ju hoppats på mer poäng men jag tycker ändå att jag tagit några kliv den här säsongen i mitt spel.  Men det är väl bara poängen som jag inte har producerat så mycket som jag önskat.

Skellefteå FF – Team TG FF 
Electrolux Home Arena, Skellefteå 
14.00 

Välkommen!

Text och bild: Miranda Tikkanen