Skellefteå FF – Fotbollsmagasin 2019 nr1

Läs Fotbollsmagasin #1 2019 online

Om du missade läsa pappersvarianten så har du chans här att läsa den digitala versionen av Skellefteå FF Fotbollsmagasin #1 2019!

Ledare

Välkommen till ett nytt nummer av Skellefteå FF:s fotbollsmagasin! Våren är här och det är dags för fotbollen att ta plats på idrottsplatser runt om i Sverige.

Även om vi i herrlaget förra året åkte ur division I så kan jag säga att jag har varit väldigt stolt över att tillhöra den här föreningen det senaste året. Det händer väldigt mycket runt organisationen som på sikt kommer att ge även sportsliga resultat.

Vill du på något sätt bidra till vår resa? Kan du göra en insats runt något av våra seniorlag? Har du någon kompetens som vi skulle må bra av att ha i en styrelse? Brinner du för Skellefteå, människors utveckling, och gillar att jobba målinriktat? Tveka inte att höra av dig!

En sak du absolut inte får missa i detta nummer är reportaget om Samhällsinsatsen som är en del av Hela Spelaren. Läs det på sida 30-31. I detta nummer berättar vi också om vårt nya lag, det historiska första damlaget i fotboll. Du kan även läsa om hur vårt futsallag summerar sitt första år i föreningen. Som vanligt presenterar vi även herrlagets trupp i mittuppslaget. Några av de nya ansiktena som kommit in i herrlaget ger vi lite extra kärlek i olika reportage. Akademichefen bjuder på krönika, herrlagstränaren bjuder på krönika och Anders Tengström (tidigare ledamot i Västerås SK:s styrelse) bjuder på en väldigt intressant krönika om hur han ser på Skellefteå FF:s utmaningar för att bli en elitklubb.

Som vanligt är det ett fullspäckat magasin du har i din hand!

Trevlig läsning!

/Jacob Stephenson